Bodum

Standardsortering

Sorter efter

  • Standardsortering
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Tilføjet for nylig
  • Varenr.
Kategori

Kategori

  • Bar- og cafeartikler
  • Kaffeanlæg og -maskiner
  • Kaffebryggere
  • Kaffekværne
  • Kander
  • Serveringsartikler
  • Termokander
  • Tilbehør til kaffemaskiner
Serie

Serie

  • Assam
  • Bistro
  • Chambord
  • Columbia
Højde

Højde

  • 10-15 cm
  • 15-20 cm
  • 20-25 cm
  • 25-30 cm
  • 30-35 cm
Diameter

Diameter

  • 5-10 cm
  • 10-15 cm
Rumfang

Rumfang

  • 1-5 l
  • 25-50 cl
  • 50-75 cl
Materiale

Materiale

  • Glas
  • Plast
  • Rustfrit stål
Farve

Farve

  • Klar
  • Sort
22 Produkter
Viser 22 af 22 produkter

Klassisk kaffebrygning på nye måder

Det var som importør af isenkramprodukter i København, at Peter Bodum i 1940’erne oplevede, hvad Vakuum-kaffemaskinen gjorde for smagen af kaffe. Med sans for design udviklede han op gennem 50’erne og 60’erne sine egne markante kaffemaskiner, der gik sejrsgang verden over.

I 1974 overtog sønnen, Jørgen Bodum, selskabet, og han fortsatte med nytænkning af kaffetraditionerne. Med introduktionen af Bistro, gav han den klassiske franske stempelkande et designmæssigt løft, der resulterede i et hav af internationale priser. Den blev udnævnt til en af de mest miljøvenlige stempelkander, og dén og senere modeller er solgt i mere end 60 mio. eksemplarer.

I dag har Bodum hovedkontor i Schweiz, og design og innovation i kaffebrygning er stadig drivkraften i den 100% familieejede virksomhed.

Bodum til kaffe

Stempelkander til kaffe er næsten blevet synonym for Bodum, og brygprincippet går igen i flere af de produkter, der har gjort navnet verdensberømt. Et miljøvenligt princip, der hverken bruger papirfiltre eller kapsler.

Bodum Chambord: Det er navnet på den stempelkande, som mange forbinder med ’den rigtige franske model’. Stempelkanden, med top og ramme i skinnende, forkromet rustfrit stål, og den sorte hank og den sorte kugle i behagelig, mat polypropylen. Kuglen bruges, når den grovmalede kaffe har trukket i 4 minutter og stemplet skal trykkes i bund. Fås med den traditionelle kande i glas eller den mere brudsikre kande i polycarbonat. Fås i størrelser til 3, 4, 8 og 12 kopper.

Bodum Columbia: Kaffebrygger og termokande i ét til 4 eller 8 kopper er baseret på det klassiske, franske pressesystem. Her er kanderne fremstillet af matpoleret rustfrit stål med dobbelte vægge, så Bodum Columbia holder kaffen varm i længere tid end stempelkander af glas. Kaffestemplet er udstyret med en silikonering, der giver en endnu bedre filtrering af kaffen og mindsker bundfald. Det smukke design understreges af det brede håndtag, som ligger godt i hånden under servering. Alle dele tåler opvaskemaskine.

Bodum Pour-over: Det er fremtidens ’Madam Blå’. Består af en kande og tragt ud-i-et i borsilikatglas, med et løst, finmasket filter af rustfrit stål. Dertil kommer en aftagelig krave i kork fastholdt af en lædersnor, så hænderne er beskyttet mod det varme glas. Mellemfint kværnede bønner hældes i den rustfrie tragt og overhældes med vand, så vandet dækker kaffen i filtret. Lad det løbe igennem – al smag og essentielle olier er bevaret – fjern filtret og rengør det til brug igen og igen (ingen papirfiltre). Hold om korkkraven, hæld op og nyd smag og duft. Indeholder 8 kopper. Tåler opvaskemaskine.

Bodum Vakuum kaffebrygger: En videreudvikling af den første kaffebrygger, som Peter Bodum producerede i 1956. Består af følgende elementer:

  • Et stativ i rustfrit stål med et håndtag af kork
  • En kuglerund kande af varmebestandigt glas – 1 liter 
  • Gasbrænder – 70 ml almindelig lightervæske
  • En varmebestandig tragt med et glasrør i bunden 
  • En si forbundet med en kæde med krog

Fyld den runde kande med vand og placer den solidt i stativet. Fastgør filteret til tragten ved at trække kæden gennem glasrøret og fastgør krogen på rørenden. Placer tragten i kanden, så den er helt forseglet. Læg låget på og tænd gasbrænderen. Efter noget tid vil vandet stige op gennem tragten. Tilsæt den malede kaffe i tragten og rør godt rundt. Sæt låget på og lad kaffen brygge i 4 minutter. Sluk gasbrænderen efter de 4 minutter, hvorefter kaffen ved hjælp af Vakuum vil løbe tilbage i kanden. Fjern tragten og hæld den bløde, fyldige kaffe op med et godt greb om hanken på stativet.

Bodum Bistro iskaffebrygger: Læg grovmalede kaffebønner i karaflen og tilføj kold vand. Sæt kanden med det tilhørende silikonelåg i køleskabet natten over. Skift låget ud med stempellåget, pres ned og nyd 1,5 liter smagfuld iskaffe. Tåler opvaskemaskine.

Bodum Bistro kaffekværn - lille: En elektrisk kaffemølle, der maler op til 60 gram kaffe i nøjagtig den finhed, du ønsker. Jo længere tid du lader kværnen køre, jo finere bliver dine bønner malet.

Bodum Bistro kaffekværn - stor: 12 indstillinger – fra grov stempelkandekaffe til fin espresso kaffe. Med 35 mm koniske blade på kværnen knuses bønnerne i stedet for, at de bliver skåret over, hvilket er med til at bevare bønnernes smag og aroma. Den elektriske kværn har en kapacitet på 220 gram.

Bodum Bistro mælkeskummer: En flot og helt enkel løsning, der på 1 minut varmer eller skummer kold mælk op til 70°C. Rummer 300 ml mælk.

Bodum Bistro termokande: Et superelegant design i plast og silikone og med en rustfri stålindsats. Bruger Vakuum til at holde temperaturen længere. Kanden åbnes med et tryk på låget og lukker automatisk efter brug. Rummer 1 liter.

Bodum Gooseneck elkedel: Den lange, slanke hals gør det nemt at hælde vandet langsomt over bønnerne, så du opnår optimal smag fra bønnerne ved f.eks. Pour-over-brygning. Indeholder 0,8 liter, der opvarmes lynhurtig med en effekt på 1.000 W.

Bodum til te

Erfaringerne fra kaffebrygning har også givet Bodum en stærk position på teområdet.

Bodum Assam tekande: I 1991 genopfandt Bodum kunsten at brygge te i samarbejde med ’The British Tea Counsil’. Bodum Assam er en smuk, kuglerund og varmebestandig glaskande til 0,5 liter, som bruger samme stempelsystem som Bodum Chambord. Det får teens fine nuancer frem og giver dig fuld kontrol over trækkeprocessen. Når teen har trukket, presses stemplet af silikone i bund, så bladene fastholdes i bunden af det rustfrie stålfilter. Det betyder, at bladene kan genbruges flere gange.

Bodum Chambord tekande: En stilfuld, varmebestandig glaskande til brygning og servering af op til 1 liter te. Med ramme og aftagelig tesi i rustfrit stål og låg og hank i ikke-varmeledende plast.

Bodum til bords

Glas og porcelæn i elegant skandinavisk design er også en del af Bodum-sortimentet.

Bodum Pavina og Canteen drikkeglas: Det er dobbeltvæggede, mundblæste termoglas skabt i borosilikatglas, som er så varmebestandigt, at glassene både kan gå i ovnen, mikrobølgeovnen og i fryseren. Dobbeltvæggen fungerer som isolering, så varmt forbliver varmt, uden at du brænder fingrene. Kolde drikkevarer holdes kolde, uden at der dannes ringe af kondensvand på bordet. Brug glassene til alle former for serveringer – ikke kun varme og kolde drikke, men også til snacks, is og desserter. Hver af de 2 elegante serier består af glas i 2 forskellige størrelser. Tåler opvaskemaskine.

Bodum To-Go krus med låg: Et lille, praktiske rejsekrus til 30 cl lavet i dobbeltvægget plast, der sikrer en god isolering. Kolde drikke holdes kolde, og varme drikke varme. Et flot silikonebånd rundt om kruset, gør det rart at holde ved. For at forhindre overtryk ved varme drikke, er kruset konstrueret, så det ikke er helt tæt – derfor skal kruset holdes oprejst. Tåler maskinopvask.

Bodum Duoro porcelæn: Et klassisk, hvidt stel i lækkert design med fine riller i bølger langs kanten. Høj kvalitet produceret på porcelænsfabrikker i Portugal. Serien består af 1 krus, 1 skål, flade tallerkener i 3 forskellige størrelser samt 1 dyb pastatallerken. Kan gå i både fryser og ovn og tåler opvaskemaskine.

Bodum hos BENT BRANDT

Du er i gode hænder hos medarbejderne i Isenkramafdelingen hos BENT BRANDT, hvis du søger Bodum-løsninger til professionelt brug. Spørg os til råds på telefon 8900 0000 eller kom på besøg i vores showroom i Aarhus. Vi har kaffen klar…