Godt Grej til gastronomi
Se områder
Udforsk
Events
Kataloger
Projekter
På besøg hos
Fokus på fremtiden
Opskrifter
Se alle
Bæredygtighed
Bæredygtighedstiltag
Energivogteren
Se alle
Om os
Kontakt
Projektafdelingen
Teknisk service
Se alle
Erhverv
Erhverv
Privat
Menu
Log ind
Favoritter
Kurv
0
Produkter
Mærker
Omtanke
Nyheder
Tilbud
Fast lavpris
Restpartier
Brugtvarer
Sortiment
Isenkram
Koge- og stegeudstyr
Køl og frys
Maskiner
Opbevaring og transport
Opvask og vandbehandling
Ovne
Rullemateriel og inventar
Varmholdning
Brugtvarer
Bageartikler
Bageforme
Bagepensler
Bageplader
Kageruller
Sprøjteposer
Tyller
Udstikkere
Øvrige bageartikler
Bar- og cafeartikler
Kaffebryggere
Proptrækkere og oplukkere
Shakere
Skuffeskeer
Skummekander
Spiritusmålere
Tampere
Vinkølere
Øvrige bar- og cafeartikler
Borddækning
Bestik
Glas
Service
Øvrigt borddækning
Buffetartikler
Buffetopsatse
Buffetskåle og -fade
Chafing dish
Drikkebeholdere
Menukortholdere
Morgenmadsbeholdere
Øvrige buffetartikler
Engangsartikler
Engangsbestik
Engangsskåle
Engangstallerkener
Gastronormkantiner
Gastronormkantiner, opbevaring
Gastronormkantiner, servering
Gastronormkantiner, tilberedning
Låg til gastronormkantiner
Tilbehør til gastronormkantiner
Gryder og pander
Grillpander
Grydelåg
Gryder
Kasseroller
Sauterpander
Sauteuser
Stegepander
Øvrige gryder og pander
Køkkenudstyr
Anretterringe
Fade
Håndværktøj
Køkkenknive
Køkkenskåle
Målekander
Opbevaring
Osteskærere
Sifoner
Sigter og dørslag
Skæreplanker
Termometre
Serveringsartikler
Bakker
Brødkurve
Flasker
Kander
Karafler
Kokotter og terriner
Krukker
Salt- og peberkværne
Serveringsbestik
Serveringsfade
Serveringsgryder
Serveringsplanker
Serveringsskåle
Servietholdere
Termokander
Tænger
Øvrigt isenkram
Affaldssortering
Belysning
Forklæder
Grydelapper
Rengøringsartikler
Viskestykker
Arbejdsborde
Bain-marie
Båndristere
Friturer
Grill
iVario
Kipgryder
Kipstegere
Klemgrill
Kogeborde
Kogeplader
Kogetaburetter
Kogetoppe
Komfurer
Kyllingegrill
Neutraltoppe
Riskogere
Salamandere
Sous vide
Stegeplader
Toastere
Underskabe
Understel
Øvrigt koge- og stegeudstyr
Barsystemer
Blæstkølere
Displayfryseskabe
Displaykøleskabe
Fryseborde
Fryserum
Fryseskabe
Isdiske
Isknusere
Ismaskiner
Isterningmaskiner
Køleborde
Kølebrønde
Kølediske
Køleopsatse
Køleplader
Kølerum
Køleskabe
Modningsskabe
Pacoseringsmaskiner
Pizzaborde og -opsatse
Saftkølere
Salatbarer
Softicemaskiner
Temperaturovervågning
Vandkølere
Vinkøleskabe
Øvrigt køl og frys
Kaffeanlæg og -maskiner
Chokolademaskiner
Elkedler
Espressomaskiner
Kaffeanlæg
Kaffekværne
Kaffemaskiner
Kogende vandhaner
Rengøringsartikler til kaffemaskiner
Tevandsdispensere
Tilbehør til kaffemaskiner
Røremaskiner og kødhakkere
Kødhakkere
Røremaskiner
Tilbehør til røremaskiner
Skære- og skrællemaskiner
Blendere
Brødskærere
Brødsmøremaskiner
Citruspressere
Cuttere
Grøntskærere
Juicepressere
Kartoffelskrællere
Knive til cuttere
Pålægsmaskiner
Saftcentrifuger
Skiver til grøntskærere
Stavblendere
Øvrigt skære- og skrællemaskiner
Små maskiner
Brødristere
Dehydratorer
Foodprocessorer
Håndmixere
Strygejern
Støvsugere
Vægte
Øvrige småmaskiner
Vakuumering
Tilbehør til vakuummaskiner
Vakuummaskiner
Madvogne
Termobeholdere
Termokasser
Transportbokse
Afkalkning
Blandingsbatterier
Grovopvaskemaskiner
Hættemaskiner
Opvaskekurve
Tunnelopvaskemaskiner
Underbordsmaskiner
Øvrigt opvask og vandbehandling
Emhætter
Kombiovne
Konvektionsovne
Mikroovne
Pizzaovne
Rengøringsartikler til ovne
Rygeovne
Tilbehør til ovne
Understel til ovne
Aflastningsmåtter
Afrydningsvogne
Buffetvogne
Hygiejneprodukter
Løftevogne
Reolsystemer
Rulleborde
Rullevogne
Servicevogne
Tallerkendispensere
Vækstskabe
Øvrigt rullemateriel og inventar
Carvingstationer
Varmebroer
Varmelamper
Varmeplader
Varmeskabe
Kaffemaskiner (brugt)
Koge- og stegeudstyr (brugt)
Køl og frys (brugt)
Opvask og vandbehandling (brugt)
Ovne (brugt)
Rullemateriel og inventar (brugt)
Røremaskiner (brugt)
Skære- og skrællemaskiner (brugt)
Varmholdning (brugt)
Øvrige maskiner (brugt)
Isenkram
Koge- og stegeudstyr
Køl og frys
Maskiner
Opbevaring og transport
Opvask og vandbehandling
Ovne
Rullemateriel og inventar
Varmholdning
Brugtvarer
Mærker
Omtanke
Nyheder
Tilbud
Fast lavpris
Restpartier
Brugtvarer
Sortiment
Isenkram
Bageartikler
Bar- og cafeartikler
Borddækning
Buffetartikler
Engangsartikler
Gastronormkantiner
Gryder og pander
Køkkenudstyr
Serveringsartikler
Øvrigt isenkram
Koge- og stegeudstyr
Arbejdsborde
Bain-marie
Båndristere
Friturer
Grill
iVario
Kipgryder
Kipstegere
Klemgrill
Kogeborde
Kogeplader
Kogetaburetter
Kogetoppe
Komfurer
Kyllingegrill
Neutraltoppe
Riskogere
Salamandere
Sous vide
Stegeplader
Toastere
Underskabe
Understel
Øvrigt koge- og stegeudstyr
Køl og frys
Barsystemer
Blæstkølere
Displayfryseskabe
Displaykøleskabe
Fryseborde
Fryserum
Fryseskabe
Isdiske
Isknusere
Ismaskiner
Isterningmaskiner
Køleborde
Kølebrønde
Kølediske
Køleopsatse
Køleplader
Kølerum
Køleskabe
Modningsskabe
Pacoseringsmaskiner
Pizzaborde og -opsatse
Saftkølere
Salatbarer
Softicemaskiner
Temperaturovervågning
Vandkølere
Vinkøleskabe
Øvrigt køl og frys
Maskiner
Kaffeanlæg og -maskiner
Røremaskiner og kødhakkere
Skære- og skrællemaskiner
Små maskiner
Vakuumering
Opbevaring og transport
Madvogne
Termobeholdere
Termokasser
Transportbokse
Opvask og vandbehandling
Afkalkning
Blandingsbatterier
Grovopvaskemaskiner
Hættemaskiner
Opvaskekurve
Tunnelopvaskemaskiner
Underbordsmaskiner
Øvrigt opvask og vandbehandling
Ovne
Emhætter
Kombiovne
Konvektionsovne
Mikroovne
Pizzaovne
Rengøringsartikler til ovne
Rygeovne
Tilbehør til ovne
Understel til ovne
Rullemateriel og inventar
Aflastningsmåtter
Afrydningsvogne
Buffetvogne
Hygiejneprodukter
Løftevogne
Reolsystemer
Rulleborde
Rullevogne
Servicevogne
Tallerkendispensere
Vækstskabe
Øvrigt rullemateriel og inventar
Varmholdning
Carvingstationer
Varmebroer
Varmelamper
Varmeplader
Varmeskabe
Brugtvarer
Kaffemaskiner (brugt)
Koge- og stegeudstyr (brugt)
Køl og frys (brugt)
Opvask og vandbehandling (brugt)
Ovne (brugt)
Rullemateriel og inventar (brugt)
Røremaskiner (brugt)
Skære- og skrællemaskiner (brugt)
Varmholdning (brugt)
Øvrige maskiner (brugt)
Bageartikler
Bageforme
Bagepensler
Bageplader
Kageruller
Sprøjteposer
Tyller
Udstikkere
Øvrige bageartikler
Bar- og cafeartikler
Kaffebryggere
Proptrækkere og oplukkere
Shakere
Skuffeskeer
Skummekander
Spiritusmålere
Tampere
Vinkølere
Øvrige bar- og cafeartikler
Borddækning
Bestik
Glas
Service
Øvrigt borddækning
Buffetartikler
Buffetopsatse
Buffetskåle og -fade
Chafing dish
Drikkebeholdere
Menukortholdere
Morgenmadsbeholdere
Øvrige buffetartikler
Engangsartikler
Engangsbestik
Engangsskåle
Engangstallerkener
Gastronormkantiner
Gastronormkantiner, opbevaring
Gastronormkantiner, servering
Gastronormkantiner, tilberedning
Låg til gastronormkantiner
Tilbehør til gastronormkantiner
Gryder og pander
Grillpander
Grydelåg
Gryder
Kasseroller
Sauterpander
Sauteuser
Stegepander
Øvrige gryder og pander
Køkkenudstyr
Anretterringe
Fade
Håndværktøj
Køkkenknive
Køkkenskåle
Målekander
Opbevaring
Osteskærere
Sifoner
Sigter og dørslag
Skæreplanker
Termometre
Serveringsartikler
Bakker
Brødkurve
Flasker
Kander
Karafler
Kokotter og terriner
Krukker
Salt- og peberkværne
Serveringsbestik
Serveringsfade
Serveringsgryder
Serveringsplanker
Serveringsskåle
Servietholdere
Termokander
Tænger
Øvrigt isenkram
Affaldssortering
Belysning
Forklæder
Grydelapper
Rengøringsartikler
Viskestykker
Kaffeanlæg og -maskiner
Chokolademaskiner
Elkedler
Espressomaskiner
Kaffeanlæg
Kaffekværne
Kaffemaskiner
Kogende vandhaner
Rengøringsartikler til kaffemaskiner
Tevandsdispensere
Tilbehør til kaffemaskiner
Røremaskiner og kødhakkere
Kødhakkere
Røremaskiner
Tilbehør til røremaskiner
Skære- og skrællemaskiner
Blendere
Brødskærere
Brødsmøremaskiner
Citruspressere
Cuttere
Grøntskærere
Juicepressere
Kartoffelskrællere
Knive til cuttere
Pålægsmaskiner
Saftcentrifuger
Skiver til grøntskærere
Stavblendere
Øvrigt skære- og skrællemaskiner
Små maskiner
Brødristere
Dehydratorer
Foodprocessorer
Håndmixere
Strygejern
Støvsugere
Vægte
Øvrige småmaskiner
Vakuumering
Tilbehør til vakuummaskiner
Vakuummaskiner
Forsiden
Udforsk
Opskrifter
Opskrifter
Åben Udforsk
Udforsk
Events
Fokus på fremtiden
Godt Grej temaer
Tips og tricks
Kataloger
Opskrifter
Projekter
På besøg hos
12.03.2024
Silkeskåret knoldselleri med citrondressing
Server bagt knoldselleri ”carpaccio-style” som en lækker forret.
15.02.2024
Peinirli
Peinirli, en tyrkisk inspireret udgave af den italienske pizza, kan bruges både på buffeten og til madpakken.
02.01.2024
NORMAL smørrebrød på smørstegt surdejsbrød
Blancheret palmekål, heltrogn og purløg, creme fraiche 48% fra Arla Unika, danske kartofler og chips af Blå Congo-kartofler.
02.01.2024
Danske sensommer rødder med flæskesvær, hollandaise på brunet smør, vinaigrette på havtorn, hyben og hasselnød
Opskriften er udviklet af René Skovgaard Madsen - Executive Chef i kantinen hos butikskæden NORMAL.
13.12.2023
Thomas’ Lucia-snirkler
Prøv vores kantinechefs nemme opskrift på lækre Lucia-snirkler.
31.08.2023
Thomas’ kerneboller med malt og øl
Vores kantine er "Danmarksmester" i at variere brødet på frokostbuffeten. Her får du vores kantinechefs opskrift på lækre kerneboller med malt og øl.
24.05.2023
Lenes frokostboller
Et stort hit på frokostbuffeten hos BENT BRANDT er Lenes luftige frokostboller – som selvfølgelig også kan bruges til både morgenmads- og aftensmadsbuffeten.
11.05.2023
Rissalat med rejer, friske grønne asparges og rødløg
Vores køkkenassistent Lene er verdensmester i enkle, hurtige opskrifter med masser af smag. Prøv f.eks. hendes opskrift på rissalat.
11.05.2023
Lenes lækre pandekager
Der er stor enighed hos BENT BRANDT - Lenes pandekager er bare de bedste.
11.05.2023
Æblemazarinkage med rom-/chokolademousse
Ingen fredag uden kage hos BENT BRANDT. Prøv selv denne æblemazarinkage med rom-/chokolademousse.
22.03.2023
Citronkage med italiensk marengs og lemoncurd
Fredag er kagedag hos BENT BRANDT, og den lækre, svampede citronkage er et kæmpehit.
01.03.2023
Thomas' koldhævede kernebrød
Få vores kantinechefs opskrift på et let og luftigt brød.
14.11.2022
Hvid chokolademousse petit four
Konditorlandsholdets hvid chokolademousse petit four
14.11.2022
Mørk chokolademousse petit four
Konditorlandsholdets chokolademousse petit four
14.11.2022
Hindbærmousse petit four
Konditorlandsholdets hindbærmousse petit four
14.11.2022
Passionsfrugtmousse petit four
Konditorlandsholdets passionsfrugtmousse petit four
22.07.2022
Tomatrelish
God som tilbehør til ost, æggeretter, i burger, sandwich etc.
22.07.2022
Kimchi
Bruges som smagsgiver til dressinger, wokretter, salater og lignende.
22.07.2022
Confiterede hvidløg
Olien er fantastisk som smagsgiver til stegning, marinader, mayo og lignende.
22.07.2022
Æblesmør
Få Dennis Rafns opskrift på velsmagende æblesmør her.
22.07.2022
Citronmarmelade
Lækker opskrift fra Dennis Rafn.
22.07.2022
Dill pickled cucumber på dansk
Lækre hjemmesyltende agurker efter opskrift af Dennis Rafn.
22.07.2022
Vakuumsyltet ananas med peber
Perfekt til karryret, clubsandwich, wrap, ost eller tilbehør til is.
15.07.2022
Kold tomatragout og grillede lammespyd
15.07.2022
Stegte kyllingelår i salat med saltet spidskål, bagte søde kartofler og ingefærmayonnaise
15.07.2022
Lun kartoffelkompot med bagte hvidløg, syltet persillestilk og røget makrel
15.07.2022
Panna cotta med bagt hvidløg, lufttørret skinke og snobrød
15.07.2022
Indbagt kartoffelmos med vesterhavsost, serveret med syrlig løgkompot
15.07.2022
Lun rødbedesalat med confiterede svinekæber
15.07.2022
Dumpling med svinekød, rejer og chilidip
19.04.2022
Dampet kuller med courgette, crudité af blomkål og safranvelouté
Få køkkenchef hos JP/Politiken Karsten Mikkelsens lækre opskrift på dampet kuller.
15.11.2021
Helleflynder med vilde svampe, saltede stikkelsbær og hjemmesyrnet muslingefløde
Få Restaurant Havnærs opskrift på helleflynder her.
12.11.2021
Dennis' julefigner
Perfekt som garniture til is, risalamande og ost – prøv dem f.eks. til en toast med lun gedeost.
09.08.2021
Vinderdessert til Culinary Olympics 2020
Nu kan du selv kaste dig ud i at lave Cateringlandsholdets vinderdessert fra Culinary Olympics i 2020, hvor temaet var ’rødder’.
04.02.2021
Lækker forret med kammusling og porrer
Dennis Rafn viser dig, hvordan du laver en lækker forret med kammusling og porrer.
04.02.2021
Nem garniture
Se Dennis Rafns nemme garniture med gulerødder, grov sennep, olivenolie og honning.
03.11.2020
Respekt for julen på en ny måde
Jeg foreslår en spicy juleand i år. Marineret i en salt/sød marinade, der klæder det mørke andekød godt, og som giver det sprøde skind englelyd.
01.06.2020
Ramen med svampebouillon, æg, spirer, tofu, svampe og spinat
Få Dennis Rafns opskrift på en lækker ramen efter populær, japansk forbillede. Det er en fantastisk velsmagende nudelsuppe, der kan bestå af mange forskellige ingredienser.
01.06.2020
Burger med halloumi, tomatchutney, crispy salat og agurkesalat
Dennis Rafn laver en vegetarisk burger.
31.03.2020
Stenbiderrogn og jordskokker
En rigtig forårsbebuder efter opskrift af Hotel Vejlefjord.
03.02.2020
Med rødbeden til bords
En 4-retters menu med den gode bede som den røde tråd. Kok og inspirationskonsulent hos BENT BRANDT fortæller om, hvordan forskellige tilberedningsmetoder trækker forskellige smagsnuancer frem.
30.12.2019
Love Child
Inspireret af Strawberry Daiquiri og Mojito - lækker drink fra Struktur i Aalborg.
30.12.2019
Rhubarb Robbery
Frederik fra Struktur i Aalborg går til bekendelse: Det er en cocktail, Dennis har opfundet på Textur, men den smager fantastisk, så…
30.12.2019
Kissin' cousins
Det er en rigtig vintercocktail – rørt, så der er bid, og hældt på en lommelærke, som serveres i en skål med knust is.
30.12.2019
The nutty professor
Bjesk er en nordjysk klassiker, og Strukturs hjemmelavede hasselnøddebjesk får sødt selskab af en dansk brandy og honning fra Nibe.
30.12.2019
Orange is the new black
Så er kaffen klar – lavet som en flip cocktail med æggeblommer og æggehvider.
22.12.2019
Hjemmelavet rødkål
Få Dennis Rafns opskrift på rødkål og lav rødkål fra bunden, som vor mor troede, hun lavede den.
03.12.2019
Rød gløgg
En julehilsen fra holdkaptajn Christian Wellendorf, Det danske Kokkelandshold.
03.12.2019
Hvid gløgg
Med ønsket om en god jul fra holdkaptajn Rasmus Bundgaard Nielsen, Det danske Cateringlandshold.
01.11.2019
Smagen af mere jul med Dennis Rafn
Andesteg! Ordet dufter af jul, og smagen kan få endnu mere englelyd, hvis nogle af de danske julekrydderier får eksotisk selskab.
01.10.2019
Vegansk ravioli
Få Nørrebro Bryghus' opskrift på de lækreste veganske ravioli med svampefyld.
01.10.2019
Vegansk citronmousse med rabarbersorbet
Få opskriften på en dejlig vegansk dessert udviklet af Nørrebro Bryghus.
09.08.2019
Comwells müslibar
Her får du opskriften på lækre, energirige müslibarer fra Comwell Sport Rebild Bakker.
06.05.2019
Isopskrifter fra Byens Køkken
Her får du opskriften på to lækre is og en sorbet. God fornøjelse, og velbekomme.
02.05.2019
Et supplement til krydderihylden
Her giver kok og inspirationskonsulent Dennis Rafn, BENT BRANDT, idéer til nogle enkle, gode og hjemmelavede smagsgivere, der kan supplere krydderierne i det professionelle køkken.
01.04.2019
Bagt selleri med syltede perleløg, kapers, sennepskorn, røget aromatisk olie og kartoffelknas
En lækker vegansk ret fra vores workshop med Solhjulet.
01.04.2019
Kikærte Vadai
En indisk ret, Paruppu Vadai, som kan serveres sammen med en lettere nedkogt tomatsauce eller en sprød salat af kål.
06.02.2019
Knoldselleri-bygotto med vesterhavsost, råsyltede knoldselleri & løvstikke
Få Casper Holm Løvgreens fra Kombits opskrift på en lækker cremet bygotto her.
22.01.2019
Braiseret og glaseret kalveskank med mos og hvidløg
Her får du Dennis Rafns opskrift på en lækker kalveskank. Du kan med fordel tilberede den i en Rational-ovn.
04.01.2019
Tommys indiske dahl med raita
Få Tommy fra Erhversakademi Aarhus' opskrift på dahl med raita.
29.10.2018
Kyllingesalat med svampe, urter og skind på rugvafler
Velegnet som små portionsanretninger.
05.09.2018
Dennis nyfortolker gammeldags æblekage
Få Dennis Rafns bud på en opdateret udgave af den klassiske æblekage.
08.06.2018
Fri leg i sommerkøkkenet
Hvad sker der, når to gamle kendinge (den ene lidt yngre end den anden) sætter hinanden stævne omkring et køkkenbord med udfordringen: Leg jer til nogle flotte sommerretter med al den respekt, som årstidens fantastiske råvarer fortjener?
04.05.2018
Rød haydari
Den smager himmelsk og er mættende – og passer både som dip og som tilbehør til grøntsager eller lignende.
02.05.2018
Ravioli med ricotta, artiskokker og jordskokker
Ægte italiensk stemning efter opskrift af Marco Di Giuseppe fra Restaurant Prezzemolo i Aarhus.
02.05.2018
Dampet og brunet spidskål med smag
Brug smagsgivere til at supplere spidskålet.
02.01.2018
Vejen til oksehaleris
En opskrift fra Morena Mia - tilberedt i Rational VCC.
02.01.2018
Svampesuppe på portobello med syltede østershatte og ristet rosenkål
Et forslag til en fantastisk vintersuppe fra Hektor Munk, kok hos SEB Bank i København og deltager på Det danske Cateringlandshold.
01.12.2017
MOJO
Jack Cramer fra Hotel Royal i Aarhus deler her sin nytårsservering med havtaskehale.
31.10.2017
Vafler
Få opskriften på lækre, sprøde vafler.
30.10.2017
Æblekompot med lyse rosiner
Lavet med ét af FRIMA'ens egne programmer.
30.10.2017
Rødkål
Lav vinterens rødkål i en FRIMA.
16.10.2017
Trøfler/romkugler
Få opskriften på de lækreste hjemmelavede trøfler/romkugler fra vores køkkenassistent, Lene Liengaard Ørbæk.
27.09.2017
Svamperisotto med confiteret kyllingebryst, stegte kantareller, svampechips og tranebær
Opskrift af kok og inspirationskonsulent hos BENT BRANDT, Dennis Rafn.
06.09.2017
Yakitori-grillet jomfruhummer
Lav disse lækre hummerhaler på yakatorigrillen
02.08.2017
Cremet spinatpesto
Opskrift på lækker pesto af Christina Larsen fra Cateringlandsholdet.
21.07.2017
Brændende kærlighed
Serveret i askebæger, lavet som en hilsen til Rasmus Munks farmor der døde af lungekræft.
02.07.2017
Rødkålssalat
Få LêLês opskrift på en marineret rødkålssalat.
05.05.2017
Dennis' varme hveder
Få vores inspirationskonsulents opskrift på klassiske varme hveder.
08.02.2017
Blomkålspizza
Opskrift af Christina Larsen fra Cateringlandsholdet.
07.02.2017
Knoldselleribygotto med vesterhavsost, råsyltet knoldselleri og løvstikke
Lasse Skjønning Andersens opskrift på en aftengrød til 4 personer.
07.02.2017
Vagtler i hoisin sauce
Få LêLês opskrift på marinerede vagtler.
25.10.2016
Muslingesuppe med krøllet blegselleri
Det er lige det, vi trænger til – varm suppe! Kokken Mette Dahlgaard er køkkenchef på Geist v. Bo Bech, og hun brænder også for suppe og laver det tit derhjemme.
14.10.2016
Brownies
Fredag er kagedag hos BENT BRANDT. Her får du opskriften på en rigtig personalefavorit.
06.10.2016
Kråseconfit med salat og æbler
Jan Friis-Mikkelsen fra Restaurant Tinggården giver sin opskrift på en rigtig efterårsforret.
09.08.2016
Vietnamesiske forårsruller
Regin Bertelsen fra Cateringlandsholdets opskrift på lækre friske forårsruller.
11.07.2016
Knækbrød med chokoladeovertræk
Vores egen kok laver de lækreste, sprøde knækbrød med chokoladeovertræk. Få opskriften her.
13.06.2016
Hvid chokolademousse
Hvid chokolademousse a la zabaglione, Oscietra caviar fra Rossini, vanilleis, rålakrids og oliven. Steffen Villadsen fra Molskroen giver her sin opskrift på en lækker chokolademousse.
13.06.2016
En sikker succes: Jorbær-sorbet
Gelatier-uddannelsen handler ikke kun om videnskaben bag den italienske gelato, men også om andre is-delikatesser. Her er et eksempel på 1 kg meget velsmagende sorbet.
13.06.2016
Midt i en aspargestid
Dampede hvide, danske asparges med sauce mousseline, friskpillede fjordrejer og spæd kørvel. Så er det forår!
02.06.2016
Mads og lammekøllen
'En grill-opskrift med dit personlige twist'. Sådan lød vores udfordring til Mads Søndergaard fra Kokkelandsholdet.
31.05.2016
Aphrodisiac
Prøv denne læskende drink fra St. Pauls Apothek i Aarhus.
30.05.2016
Olivenolie-is med rosmarin og squash
Få den spændende opskrift på en anderledes dessert fra Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel.
16.05.2016
Kongensbro Kros æggekage
Få opskriften på en rigtigt gammeldags æggekage her.
06.04.2016
La Glace Københavner småkager
Få opskriften på de lækre småkager fra La Glace.
05.02.2016
Fastelavnsboller
Vi har fået vores egen kok, Michael Raundahl, til at lave fastelavnsboller til os.
19.01.2016
Græskarsuppe
Det er lige det, vi trænger til – varm suppe! Kokken Mette Dahlgaard er køkkenchef på michelinrestauranten Geist v. Bo Bech, og hun brænder også for suppe og laver det tit derhjemme.
29.12.2015
Kogte jomfruhummere
Her er opskriften på de lækreste kogte jomfruhummere.
27.11.2015
Gingershot
Her får du Company House's opskrift på et opkvikkende gingershot.
26.11.2015
Risengrød i Rational SCC
Risengrøden laver praktisk talt sig selv, når du tilbereder den i en Rational SCC ovn.
04.11.2015
Marcipanæbleskiver med kirsebærlikørglasur og salte honningmandler
Prøv denne nye fantasifulde variant med marcipan og glasur med kirsebærlikør.
04.11.2015
Rugbrødsæbleskiver med æbleflæsk
Den danske nationalspise ved juletid breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og i nye, fantasifulde varianter.
04.11.2015
Saltkaramelæbleskiver med ekstra saltkaramel og flagesalt
Ingen jul uden æbleskiver! Men trenden rykker ved juletraditionerne. Den danske nationalspise breder sig som helårs-spise i det nordiske køkken – og i nye, fantasifulde varianter.
02.10.2015
Køkkenchefens yndlingsost
Figner i sherrysirup med spansk valdeon, reduktion af px sherry og appelsin samt pure af soltørrede abrikoser.
02.10.2015
Rosastegt kalvemørbrad
Serveret med selleripure med røget pibemarv, rødvin & balsamicopocherede rødbeder, bagte rødder med mandler, pommes fondant med rosmarin samt kraftig kalveglace.
02.10.2015
Turbinehallens chokolademousse
Kraftig chokolademousse med havtorn hertil solbær i madeira, kondenseret mælk og bærculis.
02.10.2015
Turbinehallens fennikelsuppe
Kold fennikelsuppe med zambuca, anis, kørvel & urteolie.
02.10.2015
Turbinehallens krondyrfilet
Grillet marineret krondyrfilet serveret med ande-prosciutto, baconsky, skalotter i æbleeddike, salsa af grillede artiskokker & tomater samt skovens urter.
02.10.2015
Turbinehallens skaldyrssalat
Orientalsk marineret skaldyrssalat med scampi & kammuslinger serveret med reduktion af teriyaki
13.08.2015
Æbletrifli
Brug de æbler du har tilovers til en skøn, klassisk dessert: gammeldags kold æblekage... Vi giver dig opskriften fra Hotel Saxkjøbing.
13.08.2015
Æbleflæsk
Æbleflæsk med jordskokker - få opskriften fra Hotel Saxkjøbing.
13.08.2015
Himmelhavs rabarberdrøm
Få opskriften på den lækreste rabarberdessert her.
13.08.2015
Sommerbuk
Sommerbuk med fermenterede ærter og glaskål efter opskrift af Hotel Saxkjøbing.
23.07.2015
Gi' salaten et pift af grill
Har du prøvet at bruge grillfunktionen i din RATIONAL-ovn til at give dine salater eller din garniture en ny smag? Med de specielle grillriste vil du opleve, at frugter og grøntsager får en anelse smag af røg og det perfekte grillede udseende.
01.06.2015
Drømmekagen der ikke er fra Brovst
Men jeg – Kim Schytt – er fra Brovst.
01.06.2015
Krondyr med græskar-/gulerodpuré med bagte, marinerede jordskokker
En lækker hovedret fra Henne Mølle Å Badehotel.
01.06.2015
Kammuslinger med hyben, havtorn og laksemousse
En forret fra Henne Mølle Å Badehotel
22.05.2015
Pakhusets fiskesuppe
Få opskriften på Pakhuset i Skagens fiskesuppe her
21.05.2015
Quinoa-frikadeller
Anita Dietz' quinoa-frikadeller med rødbeder og tang-granulat.
04.03.2015
Sild er godt!
Kok og tidligere inspirationskonsulent hos BENT BRANDT, Kim Schytt, elsker fisk. Og det er ikk' så ringe endda.
03.03.2015
Brdr. Kochs opskrift på fennikel med krondild, karotter og rødløg
Vegetarhovedret til 4 personer
03.03.2015
Den gode basis-flødeis
Alle iscremer, der køres på maskine, er baseret på legerede cremer. Det vil sige, at fløden koges op og legeres ned i æggeblommer og sukker, hvorefter massen afkøles, før den køres på ismaskinen.
03.03.2015
Hyldebæris
Fantastisk farve og en flot smag af ren hyld i fløde.
18.02.2015
Stegt glaseret andebryst med græskar, chunky sauce og rødkål
Opskriften fra Skt. Pauls Apothek i Aarhus.
18.02.2015
Sprød havrekage med hvedeis og vaniljegræskar
Få Klavs Styrbæks opskrift på en dejlig dessert.
17.02.2015
Storebæltsmakrel på kombu
På syrlig jordskokkepie, græskar, rørhatte og kveller. Få Klavs Styrbæks opskrift her.
08.09.2014
Lage til syltning af løg, artiskokker, gulerødder og små selleri
Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.
08.09.2014
Eddikesyltede vagtelæg
Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.
08.09.2014
Eddikelage til syltning af beder, små løg og små gulerødder
Per Hallundbæk deler ud af sine opskrifter på syltelager.
08.09.2014
Camillas vaniljesukker
Camilla Jølver fra Blindecentret Bredegaard i Fredensborg giver her sin opskrift på, hvordan vaniljestænger marineret i rom bliver til fantastisk vaniljesukker.
08.09.2014
Camillas rugbrød
Camilla Jølver fra Blindecentret Bredegaard i Fredensborg giver her sin opskrift på rugbrød.
02.06.2014
Kille Ennas rabarberglaserede kartofler
Kille Enna giver her sit bud på rabarberglaserede kartofler.
02.06.2014
Hjemmelavet økologisk mayonnaise
Opskrift på hjemmelavet mayonaise.
31.03.2014
Sylte, Rillette, Kalv
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
31.03.2014
Svinebryst med frisk, syltet og marineret grønt
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
31.03.2014
Smørrebrød med æggestand, rejesalat og urtemayonnaise
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
31.03.2014
Smørrebrød med kyllingepålæg, rygeost, radiser m.m.
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
31.03.2014
Smørrebrød med gravad svineinderlår
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
31.03.2014
Sild og røg
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
31.03.2014
Rillete af lammeskank med syltede svampe, kompot af abrikos og glaskål
Opskriften er udviklet af kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg.
31.03.2014
Dampet fisk med syltede løg og dildvinaigrette
En frokostfavorit fra Spiseriet8000.
31.03.2014
Coleslaw a la Lene
Her er opskriften på Coleslaw a la Lene – Lene Liengaard Ørbæk, der er erfaren, vellidt og tænksom køkkenassistent i kantinen hos BENT BRANDT.
03.03.2014
Nicolais Speltbrød
Bager og forfatter Nicolai Halken Skytte har været på besøg hos BENT BRANDT, og det fik deltagerne både ny viden, inspiration og lækre gærbrød og kager ud af. Nicolai har været bager ved både Meyers Køkken og hos Emmerys.
03.03.2014
Gulerodssuppe med perler og kommenolie
'Perler' fra Skærtoft Mølle er blevet et populært alternativ til hele kerner, fordi tilberedningstiden er hurtigere. Få opskrift på gulerodssuppe her.
03.03.2014
Dyppebrød af bedste karat med havsalt
Det gode brød er blevet det professionelle køkkens signatur. Og så er der god økonomi i at bage selv.
06.01.2014
Torsk med raz al hanout
Danskerne vil altså gerne spise fisk, når bare det er andre, der tilbereder dem. Det gør kantinerne til et oplagt sted at øge vores indtag af fisk. Fiskebranchen har derfor taget initiativ til projektet ’Fisk i Kantinen’, som tilbyder inspiration, gode råd og uddannelse til køkkenpersonalet.
06.01.2014
Kæmperejer med mango-mynte salsa på fennikelsalat med vilde ris
En frokostfavorit fra Jonas Kragslund fra Best Western Nyborg Strand