Få gode bageforme til alverdens kager og brød
Hos BENT BRANDT kan du få forskellige bageforme til både brød og kager. Med det rette udstyr er det kun fantasien, der sætter grænser i forhold til din madlavning. Derudover findes der en masse andre produkter til bagning, som gør arbejdet i køkkenet nemmere og mere effektivt. Se udvalget, og giv dig i kast med nybagt brød eller svampede kager.
BENT BRANDT tilbyder et væld af forskellige bageforme i diverse størrelser til eksempelvis:
Vores forme til brød kommer i flere størrelser, så der nemt kan laves ét eller flere brød på én gang. Mange af disse brødforme er fremstillet med non-stick belægning, så brødet let slipper formen efter bagning. På den måde er det ikke nødvendigt at anvende smør eller olie, inden dejen fordeles i formen.
Kager er ikke bare kager, og derfor findes der også et hav af bageforme til de forskellige slags. En tærte kan eksempelvis bages i en tærteform, så kagen får den flotte og klassiske, bølgede kant. Derudover findes der alverdens bagerammer og muffinsforme, som kan give kagen den ønskede form.
BENT BRANDT har også bageudstyr som flexforme. Disse er eksempelvis velegnet til at lave mousse i, som kan bruges til at pynte på en kage. Du finder også produkter, som kan bruges til at lave desserter som fyldte chokolader.
Silikoneformene tåler alt fra minus 60 grader til 230 grader, så de kan altså både bruges i fryseren, ovnen og mikrobølgeovnen. Silikonen er meget fleksibel, og derfor vil det være let at få indholdet ud af formen.
Der findes bageforme, som egner sig godt til forskellige kager. Du bør eksempelvis overveje, hvornår du benytter en porcelænsform fremfor en form i stål. En tærteform i porcelæn er smart, da du kan servere kagen med det samme, hvorimod en tilsvarende form i stål med løs bund og med non-stick belægning gør det nemt at tage kagen ud af formen. Denne form sikrer blandt andet, at tærtens bund ikke bliver ødelagt. Det er dog vigtigt, at der ikke benyttes metalredskaber til en bageform med denne belægning.
En bageform i aluminium er en god varmeleder, mens blik og rustfrit stål er både billigt og har en lav vægt. Dog skal disse materialer enten smøres inden brug, eller der skal anvendes bagepapir. Hvis bageformen er perforeret, så kan du få et godt og sprødt resultat, især når du bager mørdej.