Gastronormkantiner, eller blot kantiner, er en uundværlig del af ethvert professionelt storkøkken. De er designet efter standardmål, så du ved, hvor de passer ind. Brug dem blandt andet til at opbevare og transportere mad og ingredienser på en sikker og effektiv måde.
Hos BENT BRANDT finder du et stort udvalg af gastronormkantiner i de forskellige standardmål, der bruges i branchen. Gå på opdagelse i vores sortiment her på siden, og find de kantiner, der matcher dit behov og dine præferencer.
Gastronormkantiner fås i forskellige størrelser og materialer, så du kan vælge den model, der passer til den pågældende opgave i køkkenet eller kantinen. Nogle af vores kantiner fås desuden med perforeret bund, så væske kan sive fra.
Du kan blandt andet vælge mellem gastronormkantiner i materialer som rustfrit stål, plast og porcelæn. Rustfrit stål er velegnet til tilberedning i ovn, mens plast er godt til servering eller til salatbaren. Porcelæn udmærker sig ved både at kunne bruges til tilberedning i ovn og servering.
Leder du specifikt efter gastronormkantiner til tilberedning, servering eller opbevaring? Så kan du søge kantiner frem, der passer til det pågældende formål ved at vælge en underkategori i menuen.
Gastromål er en standardiseret måleenhed, der bruges til at angive størrelsen og kapaciteten af gastronormkantiner og andre køkkenredskaber i det professionelle køkken. Med andre ord passer gastromålet til langt størstedelen af blandt andet termokasser, industriovne, stikvogne samt køleskabe, som benyttes i branchen.
Gastromålet er baseret på en enkelt nummerering og angiver bredde og længde i millimeter. Det mest almindelige gastromål er GN 1/1, der måler 530 millimeter i bredden og 325 millimeter i længden. Gastromålet GN 1/1 er standarden og fungerer som grundlaget for de andre GN-størrelser.
De forskellige GN-størrelser anvendes til forskellige formål i det professionelle køkken. Vælg din gastronormkantine på baggrund af, hvad du har brug for, at den skal kunne rumme.
Hos BENT BRANDT finder du også tilbehør til gastrobakker. Du kan for eksempel købe et låg eller en rist med til din nye gastrobakke. En bundrist kan være en praktisk tilføjelse til din gastrobakke, da den sørger for, at væden løber gennem risten, og indholdet dermed ikke ligger “i blød” i væden.
Skal du bruge et låg til din gastrobakke, kan du vælge mellem mange forskellige udgaver. Du finder blandt andet låg med og uden håndtag, med klaplåg og med plads til ske.
Gastrobakker er uundværlige redskaber i kantiner, restauranter, caféer og institutioner, hvor der ofte arbejdes med store mængder mad. Her er det vigtigt at vælge pålidelige og holdbare gastrobakker og tilbehør, der opfylder de høje krav, der stilles til udstyr i det professionelle køkken. Alt dette og mere til finder du heldigvis hos BENT BRANDT.