Knivslibere

Standardsortering

Sorter efter

  • Standardsortering
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Tilføjet for nylig
  • Varenr.
Mærke

Mærke

  • Destino
  • Dick
  • DMT
  • Giesser
  • Graef
  • MAC
  • Scanslib
  • Victorinox
  • Yaxell
Serie

Serie

  • Super Gou
  • Tsuchimon
26 Produkter
Viser 26 af 26 produkter

Knivslibere: Få knivene gjort skarpe

Et must i et professionelt køkken er at kunne skære kød og snitte grøntsager med en skarp kniv, der glider nemt gennem de forskellige ingredienser. Med knivslibere fra BENT BRANDT er det muligt at slibe de sløve knive. Vi har knivslibere, der er lette at bruge, og som skånsomt sliber knivene, så de igen bliver skarpe.

I et travlt køkken er det en nødvendighed at knivene slibes ofte, da de bliver brugt flittigt - og samtidig er der er mange penge at spare, hvis du vælger at slibe gamle knive med en knivsliber i høj kvalitet fremfor at købe nogle nye. Gå derfor på opdagelse i sortimentet her på siden, og bestil en knivsliber i dag.

Knivslibere: Udnyt alle fordelene ved skarpe knive

Det er altid en god idé at have en knivsliber i køkkenet, der kan gøre knivene så brugbare som muligt. Hos BENT BRANDT kan du både finde:

  • Knivskærpere
  • Strygestål
  • Slibesten

Øg komforten og sikkerheden i køkkenet ved at bruge en knivsliber fra BENT BRANDT til de sløve knive.

Køb et strygestål i topkvalitet hos BENT BRANDT

Når knivene skal slibes , er et strygestål et godt valg. Det er let at bruge, og du kan finde et strygestål, der er ideelt til mange forskellige knive. Eksempelvis er et strygestål i konventionelt stål et godt valg, hvis knivsæggen blot skal rettes op. Du kan mærke, om der er behov for at rette knivsæggen op, hvis der er en lille kant ved skæret - mærk eventuelt efter med din negl.

Derimod er et diamant-strygestål et godt valg, når der skal foretages en let slibning af kniven. Denne type strygestål er mere grov ved bladet, og det er derfor vigtigt, at kniven også bliver behandlet med et strygestål i keramisk stål bagefter. Det giver det bedste resultat og en kniv, der er helt skarp. Det stærke materiale i et diamant-strygestål kan yderligere holde i utroligt mange år - i nogle tilfælde en hel levetid.

Er du på udkig efter et strygestål, der kan bruges til alle knivtyper, så er et strygestål i keramisk stål det rette valg. Det retter nemlig æggen på plads, samtidig med at det har en let slibende effekt. Med et strygestål til alle knivtyper kan der nemt slibes skarpe knive, hvilket er en klar fordel i storkøkkenet, hvor knivene bliver brugt flittigt. Udforsk hele sortimentet her på siden, og bestil et strygestål i høj kvalitet. Kontakt os her, og hør mere om de forskellige strygestål.

Ved regelmæssig brug af et strygestål skal du skærpe dine knive 3-4 gange om måneden. hvornår du skal slibe knivene er afhængig af knivenes kvalitet og ståltype - jo hårdere stål, des sjældnere behøver du at slibe dem. En god grundregel er at slibe dine knive, når du ikke følger, at de let og ubesværet kan skære igennem en tomat.

Overvej slibesten til at holde knivene ved lige

Et alternativ til et strygestål er slibesten. Hos BENT BRANDT har vi slibesten med forskellig grovhed, så du både kan slibe og tilpasse knivene. En grov slibesten kan slibe hakker og andet i knivene væk, hvorimod en fin slibesten finpudser kniven og gør den ekstra skarp, så du igen kan skære grøntsager og kød uden modstand fra kniven.

Du kan med fordel vælge en grov slibesten med et korn omkring 500 eller derunder og en fin slibesten med et korn omkring 1000 eller derover, så du både kan slibe og finpudse knive. Udforsk udvalget hos BENT BRANDT, og bestil online. Er kniven ikke til at redde? Så se vores udvalg af knive i topkvalitet her.

Husk teknikken ved slibning af knive

Når du bruger et strygestål eller en slibesten til slibning af knive, er det vigtigt at teknikken er på plads, da du eller dine kolleger ellers kan gøre mere skade end gavn på kniven. Husk derfor altid at slibe bladet med den samme spidse vinkel på begge sider og med rolige bevægelser. På den måde fremkommer det bedste resultat, og kniven vil igen være en fornøjelse at bruge.

Knivskærper: En simpel og funktionel knivsliber

Med en knivskærper i køkkenet er det muligt at kunne slibe knive hurtigt. Det kræver hverken den store teknik eller tid, da knivskærperen gør det meste af arbejdet for dig ved at slibe begge sider på samme tid. Derfor er en knivskærper et godt valg, hvis du hurtigt skal have slebet alle dine knive, eller hvis du ikke har erfaring med at bruge hverken strygestål eller slibesten.

Det eneste, du skal gøre, er at tage knivene og placere dem i knivskærperen. Træk derefter kniven fra enden mod spidsen med et let tryk, og rengør med lunkent vand. Gentag indtil kniven igen er skarp.

Nyd altid skarpe knive med en knivsliber fra BENT BRANDT

Er du træt af de sløve knive i køkkenet? Så er det på tide, at du eller arbejdspladsen investerer i en knivsliber fra BENT BRANDT, som du nemt kan bestille online. Vi sørger for en hurtig levering, så du kan få skarpe knive så hurtigt som muligt.