Isterningmaskiner er en essentiel del af enhver professionel forretning, der ønsker at sikre konstant tilgængelighed af kolde drikkevarer. Uanset om det drejer sig om restauranter, caféer eller barer, garanterer en pålidelig isterningmaskine effektivitet og kvalitet. Hos BENT BRANDT finder du et bredt udvalg af kapaciteter og funktioner, der møder ethvert professionelt behov.
En isterningmaskine behøver ikke kun at blive brugt til at producere isterninger til drinks og smoothies. Behovet for is kan strække sig langt ud over dette. Måske er det i isspanden eller baljen til kølig vin eller sodavand, at isen skal gøre gavn? Eller under GN-fade på den kolde buffet?
Isen kan også spille en central rolle i præsentationen af fisk og kød i kølemontren eller sørge for, at grøntsagerne holder sig friske i kølerummet. I køkkenet kan isterningerne accelerere afkølingen af varme elementer, som for eksempel en sous vide-pose, hvor en blæstkøler ville tage for lang tid.
Disse varierende behov understreger, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige isterningmaskine. Det er ikke kun størrelsen og kapaciteten, der tæller, men også maskinens evne til at producere is i forskellige størrelser - fra perfekt formede terninger til fint knust is, der kan omfavne og bevare friskheden af delikate råvarer. Gå på opdagelse i vores udvalg, og vælg en isterningmaskine, der imødekommer netop dit behov.
For at sikre optimal afkøling er det vigtigt at vælge den rigtige type isterningmaskine. Typen af isterning og dens overfladeareal betyder meget for, hvornår den smelter, og hvor effektivt den afgiver kulde. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer.
Vores sortiment hos BENT BRANDT spænder fra maskiner, der kan producere fra 22 til 700 kilo isterninger per døgn, til dem, der specialiserer sig i brudis og skælis med kapaciteter fra 55 kilo op til 2.500 kilo per døgn.
Hvor mange kilo is skal det professionelle køkken bruge, når behovet er størst? Det har betydning for, hvor stort et magasin maskinen skal have til færdige isterninger. Tjek også, hvor meget is maskinen producerer på 24 timer, og dermed hvor meget is, der suppleres med i timen.
Vælg ikke en maskine med hverken for stort magasin eller for stor kapacitet. Det bedste er, hvis magasinet er tømt, når det er lukketid – så er magasinet fyldt med friske isterninger næste morgen.
BENT BRANDT har mange forskellige isterningmaskiner i sortimentet, herunder maskiner fra to af verdens førende producenter.
Brema er en af verdens største producenter af isterningmaskiner. Med et indgående kendskab til kravene til isterningernes forskellige anvendelse har den italienske virksomhed udviklet maskiner med speciel produktionsteknologi til de forskellige istyper. Brudis fra Brema-maskinerne holder godt på kulden, men er samtidig ret porøse og lige til at tygge. Velegnede og skånsomme i en blender.
Hoshizaki er typisk japansk – gennemtænkt kvalitet designet med stor fokus på hygiejne og rengøringsvenlighed. Derfor skylles systemerne automatisk igennem med vand hver gang maskinen har produceret en portion is. Vandforbruget i Hoshizaki-maskinerne er derfor lidt højere. Terningerne indfryses ved -30 grader, og resultatet er rene, ekstremt tætte og kompakte isterninger med en let marmoreret effekt.