Isterningmaskiner

Standardsortering

Sorter efter

  • Standardsortering
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Tilføjet for nylig
  • Varenr.
Mærke

Mærke

  • Brema
  • Hoshizaki
  • Scotsman
38 Produkter
Viser 38 af 38 produkter

Isterningmaskiner er en essentiel del af enhver professionel forretning, der ønsker at sikre konstant tilgængelighed af kolde drikkevarer. Uanset om det drejer sig om restauranter, caféer eller barer, garanterer en pålidelig isterningmaskine effektivitet og kvalitet. Hos BENT BRANDT finder du et bredt udvalg af kapaciteter og funktioner, der møder ethvert professionelt behov.

Find professionelle isterningmaskiner hos BENT BRANDT

En isterningmaskine behøver ikke kun at blive brugt til at producere isterninger til drinks og smoothies. Behovet for is kan strække sig langt ud over dette. Måske er det i isspanden eller baljen til kølig vin eller sodavand, at isen skal gøre gavn? Eller under GN-fade på den kolde buffet?

Isen kan også spille en central rolle i præsentationen af fisk og kød i kølemontren eller sørge for, at grøntsagerne holder sig friske i kølerummet. I køkkenet kan isterningerne accelerere afkølingen af varme elementer, som for eksempel en sous vide-pose, hvor en blæstkøler ville tage for lang tid.

Disse varierende behov understreger, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige isterningmaskine. Det er ikke kun størrelsen og kapaciteten, der tæller, men også maskinens evne til at producere is i forskellige størrelser - fra perfekt formede terninger til fint knust is, der kan omfavne og bevare friskheden af delikate råvarer. Gå på opdagelse i vores udvalg, og vælg en isterningmaskine, der imødekommer netop dit behov.

Vælg den rette type isterningmaskine

For at sikre optimal afkøling er det vigtigt at vælge den rigtige type isterningmaskine. Typen af isterning og dens overfladeareal betyder meget for, hvornår den smelter, og hvor effektivt den afgiver kulde. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer.

  • Isterninger: Klassiske isterninger kan variere fra 13 til 60 gram og størrelsen fra 25 x 25 millimeter til 50 x 32 millimeter. Isterningerne produceres i et lukket system, hvor de støbes enkeltvis ved hjælp at frisk vand, der langsomt sprayes ind i ’frostboksen’ for den enkelte terning. Det sikrer meget hårde og krystalklare isterninger, der smelter langsomt.
  • Fingerbølformede isterninger: Du kan også få isterninger, der er formet som et fingerbøl. Disse isterninger har en stor overflade på grund af den unikke form, hvilket sikrer hurtig afkøling af væsken. Dog smelter de hurtigere end klassiske isterninger.
  • Pyramideformede isterninger: Med deres mange facetter holder disse isterninger på kulden og fylder godt i glasset, så der kræves mindre væske for at skabe en stor, kold drink. Denne istype bruges ofte sammen med sodavand fra postmix-anlæg.
  • Brudis: Is i små, uensartede stykker, der ikke støbes, men brydes. Dette sker ved en temperatur nær smeltepunktet, hvilket maksimerer køleeffekten. Brudis pakker tæt og er ideel til drinks, hvilket sparer tid i baren ved at undgå en arbejdsgang med at knuse is. Brudis har også en flot effekt sammen med for eksempel skaldyrspræsentationen på buffeten.
  • Skælis: Koldere end andre istyper, typisk omkring -10 grader, hvilket forlænger holdbarheden af isen. Skælis anvendes ofte til langvarig køling af fødevarer som for eksempel fisk i kasser.

Vores sortiment hos BENT BRANDT spænder fra maskiner, der kan producere fra 22 til 700 kilo isterninger per døgn, til dem, der specialiserer sig i brudis og skælis med kapaciteter fra 55 kilo op til 2.500 kilo per døgn.

Hvor stor skal kapaciteten være?

Hvor mange kilo is skal det professionelle køkken bruge, når behovet er størst? Det har betydning for, hvor stort et magasin maskinen skal have til færdige isterninger. Tjek også, hvor meget is maskinen producerer på 24 timer, og dermed hvor meget is, der suppleres med i timen.

Vælg ikke en maskine med hverken for stort magasin eller for stor kapacitet. Det bedste er, hvis magasinet er tømt, når det er lukketid – så er magasinet fyldt med friske isterninger næste morgen.

Skal det være Brema eller Hoshizaki?

BENT BRANDT har mange forskellige isterningmaskiner i sortimentet, herunder maskiner fra to af verdens førende producenter.

Brema er en af verdens største producenter af isterningmaskiner. Med et indgående kendskab til kravene til isterningernes forskellige anvendelse har den italienske virksomhed udviklet maskiner med speciel produktionsteknologi til de forskellige istyper. Brudis fra Brema-maskinerne holder godt på kulden, men er samtidig ret porøse og lige til at tygge. Velegnede og skånsomme i en blender.

Hoshizaki er typisk japansk – gennemtænkt kvalitet designet med stor fokus på hygiejne og rengøringsvenlighed. Derfor skylles systemerne automatisk igennem med vand hver gang maskinen har produceret en portion is. Vandforbruget i Hoshizaki-maskinerne er derfor lidt højere. Terningerne indfryses ved -30 grader, og resultatet er rene, ekstremt tætte og kompakte isterninger med en let marmoreret effekt.