Gratinmåltider til dysfagipatienter

Dysfagi: gratinkost og IDDSI niveau 5

Kom og mød Majken til en hyggelig og informativ dag, hvor vi går i køkkenet og sammen sætter fokus på smag, konsistens og udseende af maden.

Pris: 1.295

Dette kursus lærer dig at lave næringsrig gratinkost fra friske råvarer. Vi ser på de ernæringsmæssige behov hos ældre og svækkede borgere og gennemgår både de danske anbefalinger og de internationale IDDSI-standarder. I køkkenet fremstiller vi kød, kartofler, pasta og grøntsager i gratinkonsistens og fokuserer på at skabe velsmagende, indbydende måltider. Vi fokuserer på hvilke muligheder/forskelle der er i konsistenser på den nuværende gratinkost målt op i mod IDDSI niveau 5 findelt og fugtig.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 7 timer

Maks. deltagerantal: 16

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Majken Alexander på majken@værdigmad.dk