Dysfagi æg og rejer

Dysfagi: smørrebrød og mellemmåltider

Kom og mød Majken til en hyggelig og informativ dag, hvor vi går i køkkenet og sammen sætter fokus på smag, konsistens og udseende af maden.

Pris: 1.295

Dette kursus handler om at lave lækre smørrebrød og mellemmåltider til ældre og svækkede borgere. Vi dykker ned i dysfagi-teorien og kigger også på de internationale IDDSI-anbefalinger. I køkkenet fremstiller vi brød, pålæg, kager og mellemmåltider i både blød og gratinkonsistens. Vi tester forskellige geleringsmetoder og sikrer, at maden har den korrekte konsistens.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 7 timer

Maks. deltagerantal: 16

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Majken Alexander på majken@værdigmad.dk