Konditorlandsholdets hindbærmousse petit four

En verden af kagekreationer

Sisse Pernille Talmark Busk deler ud af sin viden om smagssammensætninger og forskellige dekorationsteknikker til imponerende portionskager.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Sisse, der er souschef og dessertkok på Knudhule Badehotel, er uddannet både kok og konditor. Hun deler ud af sin viden om smagssammensætninger og forskellige dekorationsteknikker til at kreere velsmagende og visuelt imponerende desserter og portionskager. Dagens mission er fremstilling af delikate portionskager og desserter af friske, sæsonbetonede råvarer, der passer til alle slags køkkener.

Det søde køkken

Der skrues op for forventningerne til smag og præsentation, når du sammen med Sisse går i det søde køkken. Her kommer smagskombinationer og ingredienser, inspireret af både klassiske opskrifter og nye trends, i spil, når der skal fremstilles dessert- og kagekreationer med fokus på både smag og æstetik. Balancen mellem smag og tekstur er vigtig, men kronen på værket er afpyntningen. Med fokus på detaljerne i præsentationen omdannes hver dessert og portionskage til mesterværker.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.