Tomatrelish

Fermentering - smagsgivere

Bliv klogere på hvordan fermenterede produkter bruges som smagsgivere med Morten Pfeiffer Rastad.

Pris: 350,- ekskl. moms.

De fermenterede råvarer fra seminaret i februar er nu klar til brug. I modsætning til tidligere, hvor fermentering blev brugt til at sikre et forråd til vinteren, bruges fermentering i dag primært som tilbehør og smagsgivere. Men kan f.eks. kombucha bruges til andet end at drikke? Og hvad skal de lacto-fermenterede æbler og kål bruges til?

Tag det sure med det søde

Nu er tiden kommet til at kreere nogle retter, hvor de fermenterede råvarer spiller en stor rolle i det færdige smagsindtryk. I køkkenet skal du prøve kræfter med at bruge smagsgiverne til at komplementere råvarernes egen smag og skabe dybde i retterne. De overskydende fermenterede produkter får du med hjem, så du kan fortsætte smagseksperimenterne i dit eget køkken.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.