Grønnere køkken versus mere arbejde?
Mikkel er Flavorist hos Nordic Koji Company og har en baggrund som kok og køkkenchef og har arbejdet i både på Michelin restaurant og kantiner.
Dit grønnere køkken behøver ikke at være en belastning for den daglige drift. Derimod er det en gave i form af at kunne købe nye råvarer, der fokuserer på velsmag, økologi, sundhed og brugervenlighed.
Denne workshop giver dig den største værktøjskasse til at lave grøn mad, hvor der ikke gås på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Vi kommer til at vende det hele på hovedet flere gange med så mange smage og muligheder, ingen troede var mulige at skabe i sit eget køkken.
Et kæmpeplus er, at du på bundlinjen kommer til at spare kr.
Få nye, grønne værktøjer til køkkenet
Vi tager dig med på en rejse, hvor du vil opdage uanede muligheder og få inspiration til at kunne gøre ting, du ikke troede var mulige før.
- Gode nudging-værktøjer til omstilling af grønnere køkken
- Markant mindre tryk på dit nuværende CO2 aftryk
- Forståelse for plantebaserede alternativer
- Et kæmpe hop i kompetencer inden for det grønne
- Et lige så stort hop i at kunne udvikle dig selv og din daglige gøren
- Et kæmpe arsenal i kompetencer og ny inspiration
Vi glæder os til at se dig.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 4 timer
Maks. deltagerantal: 25
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.