HAPS! inspiration til små delikate mundfulde
Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms
Haugen-Gruppen har en stor passion for fødevarer og brænder for at skabe madglæde samt give inspiration og faglig sparring til professionelle køkkener i kantiner, hoteller og restauranter i hele landet. Derfor er de hele tiden på udkig efter nye produkter og løsninger i tråd med tidens tendenser, der kan skabe værdi i en krævende tid.
John, der er uddannet kok, tidligere køkkenchef i bl.a Coloplasts kantine i Nordsjælland og nu foodservice konsulent hos Haugen-Gruppen, samt Renie, der ligeledes er kok og Haugen-Gruppens Corporate Chef, deler ud af deres store viden og erfaringer fra alle grene af foodservicebranchen.
Dagens tema er HAPS! inspiration til små delikate mundfulde med udgangspunkt i mere grønt og mindre madspild.
Vi glæder os til at se dig.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 4 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.