Tomatrelish

Ta' det sure med det søde

Fyld forrådskammeret op med tips og tricks til syltning sammen med Dennis Rafn.

Pris: gratis
*Ved udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr. 350 ekskl. moms

Syltning er andet og meget mere end de klassiske syltede agurker til den ristede hotdog eller syltede rødbeder til leverpostejsmaden. Der var engang, hvor vi brugte forskellige sylteteknikker for at sikre os et forråd til vinteren. Nu gør vi det for smagen og eksperimenternes skyld, og så gør det jo ikke noget, at syltede sager også kan gemmes. Som tilbehør, som tilsmagning eller som stegeolie.

Teknik og æstetik

På kurset kommer du til at prøve kræfter med bl.a. sur-/sødsyltning og confitering, hvor der er fokus på æstetikken. Selve sylteprocessen tager tid, men heldigvis kan de smukke pynteglas bruges som dekorativ udsmykning på f.eks. buffeten i ventetiden. På kurset vil Dennis komme omkring bl.a. gelé, syltetøj og relish med sæsonens råvarer.

Vi glæder os til at se dig.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.