Til 4 personer
Burger med halloumi
- 4 brioche burgerboller
- Halloumi (kan steges uden panering)
- Mel
- Æg, pisket ud
- Panko
Agurkesalat
- Agurk
- 1 dl hvidvinseddike
- 1 dl vand
- 1 ½ dl sukker
Tomatchutney
- 4 tomater eller 6-8 cherrytomater
- 1 rødløg
- 2 spsk. sherryvineddike
- 2 spsk. rørsukker
- ½ chili
- 2 fed hvidløg
- Salat
Fremgangsmåde
Halloumi vendes med mel, æg og panko og friteres inden servering. Agurkesalat: Lav en lage af hvidvinseddike, vand og sukker, som koges op og afkøles.
Kom tern af agurk i lagen, som vakuumeres.
Tomatchutney: Rørsukker, sherryvineddike, hakket hvidløg, hakket chili, rødløg i grove tern og tomater i både koges op og koges igennem, til konsistensen er som chutney.
Burgerbollerne varmes, anrettes med halloumi, tomatchutney, agurketern og salat.