Opskrift
11.07.2016

Knækbrød med chokoladeovertræk

Vores egen kok laver de lækreste, sprøde knækbrød med chokoladeovertræk. Få opskriften her.

Ingredienser

  • 800 g havregryn
  • 800 g vand
  • 20 g natron
  • 20 g bagepulver
  • 30 g rørsukker
  • 5 g salt
  • 360 g smeltet smør
  • 850 g mel

Fremgangsmåde

Dejen røres til en sammenhængende masse på røremaskine. Lad dejen hvile på bordet i ca. 10 min. Rul dejen ud i "plader" og bag ved 180 grader i ca. 15 min.

Knækbrødene tages ud af ovnen, og sprødheden kontrolleres. Hvis knækbrødene, efter endt bagetid, mærkes bløde forlænges bagetiden.

De varme knækbrød drysses med chokoladeknapper af en god kvalitet. Knapperne smelter, og kan smøres ud.

Knækbrødene brækkes i passende stykker, når chokoladen er stivnet.