Opskrift
15.07.2022

Panna cotta med bagt hvidløg, lufttørret skinke og snobrød

Til 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl piskefløde
  • ½ dl sødmælk
  • 6 bagte fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 2 blade husblas
  • Gærdej til snobrød
  • Sesam
  • Lufttørret skinke
  • Tørret hvidløg (bagt ved 130°C til det er tørt og gyldent)

Fremgangsmåde

Husblas lægges i kold vand til udblødning.

Mælk og fløde koges op, bagte hvidløg blendes i og tilsmages med salt og peber. Tilsæt den udblødte husblas, så den smelter. Væsken fordeles i 4 glas og sættes til afkøling.

Gærdej drejes om pind, drysses med sesam og bages i ovnen.

Servering: på den satte panna cotta kommes tynde skiver af lufttørret skinke, og tørret hvidløg rives ud over for at give smag.