Ingredienser
- 1 dl quinoa
- 150 g rødbeder
- 100 g løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dl grahamsmel
- 2 tsk karry
- 1 tsk muskatnød
- 2 æg
- 5 gram rå tang-granulat
- Salt og peber
- Smør
Fremgangsmåde
Kog quinoaen i 10 min. Rør derefter lidt salt i og lad det trække 10 min. ekstra. Skræl rødbederne, pil løget, derefter rives de begge på et rivejern. Tilsæt karry, muskatnød, knust hvidløg, salt, peber, æg, tang og grahamsmel. Rør det hele godt sammen.
Lad "farsen" hvile i 5 min. på køl. Du skal stege dem i halvt smør på en god slip-let pande. Gi’ dig god tid til dette, da panden ikke må blive for varm. Ca. 7 min. på hver side.
En god idé er også at brune dem af på panden, og derefter stege dem færdig i 15 min. i en varm ovn.