Rissalat med rejer, friske grønne asparges og rødløg

Vores køkkenassistent Lene er verdensmester i enkle, hurtige opskrifter med masser af smag. Prøv f.eks. hendes opskrift på rissalat.
Til 4 personer

Rissalat

  • 400 g ris (afkølede - koges evt. dagen før)
  • 300 g rejer
  • 200 g friske grønne asparges
  • 2 små rødløg
  • 2 tomater
  • 1 agurk

Marinade

  • 1 dl olie
  • 1 dl vand
  • 1 dl eddike
  • Sukker
  • Salt og peber
Lenes rissalat

Rissalat:

Asparges, rødløg, tomater og agurk skæres i små tern og blandes sammen med ris og rejer.

Marinade:

Bland olie, vand og eddike og smag til med sukker, salt og peber.

Hæld marinaden over risblandingen og anret på et fad eller i en skål.