Ingredienser
- 1 stk. rødkål (snittet)
- 50 g smør
- 1 dl rørsukker
- 1 ½ dl Moscatel sherryeddike
- 1 dl vand
- Gazepose med 2 stænger kanel, 2 laurbærblade og 2 stk. stjerneanis
- 100 g ribsgelé
- 2 appelsiner
- Pynt rysteribs og tørrede tranebær
Fremgangsmåde
På FRIMA'en vælges menupunktet ‘Grønt' og undermenuen ‘Braisere og dampe let'. Indstil bruning til niveau 2 og tiden til 25 minutter. Smør smeltes i FRIMA'en, rødkål tilsættes og vendes til det er sauteret af. Eddike, sukker og vand kommes i sammen med gazeposen med krydderier.
Efter endt tilberedning tilsættes ribsgelé, som omrøres.
Så vendes appelsinfileter i, og det hele pyntes med ribs og tørrede tranebær.