Ingredienser
- Knoldselleri
- 2 dl creme fraiche
- Citronskal fra 1 økologisk citron
- Salt og peber
- 15 g ristede hasselnøddeflager
- 1 håndfuld purløg
- 50 g parmesanost
Sådan gør du
Citrondressing:
Smag creme fraiche til med salt, peber og fintrevet citronskal
Knoldselleri:
Skræl knoldselleri og pak det ind i bagepapir og stanniol.
Bag ved 170 grader i 3-5 timer – alt efter størrelsen på knoldselleri. Pak knoldselleri ud og mærk efter om den er mør med en kødnål eller et grillspyd i træ/bambus. Lad knodselleri afkøle til den efterfølgende dag.
Når knoldsellerien er afkølet skæres den i silketynde skiver på pålægsmaskine. Portionsanret de silketynde skiver knoldselleri og fordel den rørte citrondressing henover. Brug evt. en dispenser eller sprøjtepose til at fordele dressingen med. Inden servering drysses anretningen med ristede hasselnøddeflager, klippet purløg og parmesan.