10 buffetportioner
Ingredienser
- 800 g torsk, delt i 10 stykker
- 2 dl græsk yoghurt 10%
- 1 økologisk citron, skal og saft
- 2 spsk. raz al hanout
- 1 spsk. curry
- 750 g cherrytomater, halverede
- 2 bolsjebeder
- 2-3 rødløg i skiver
- ½ dl æbleeddike
Fremgangsmåde
Smag yoghurten til med raz al hanout, curry, citronsaft og –skal, salt og peber. Stænk rødløgsskiver med æbleeddike. Mariner tomater med salt og æbleeddike. Skær bolsjebederne tyndt, f.eks. på et mandolinjern. Læg yoghurtblanding på fisken og kom løgskiver over. Bag dem ved 220°C i 5 min.
Anret på fade med marinerede tomater og bolsjebeder. Server f.eks. med taboulleh.
Tips: Du kan også bruge anden hvid fisk, f.eks. kulmule.