Din Rational ovn kan selv tilberede fisk til perfektion hver gang
Som professionelle madhåndværkere har vi gode muligheder for at få vores gæster til at spise endnu mere fisk og skaldyr, for de fleste forbrugere vil faktisk gerne – bare de bliver fri for selv at stå for håndtering og tilberedning.
Men selv garvede fagfolk kan komme på glatis, når det handler om tilberedning af fisk og skaldyr i store portioner – specielt når det kommer til de mere ukendte arter.
Hvad gør man f.eks. med havmus, skolæst, tobis, smelt og andre af de skønne danske fisk, som oven i købet er billige i indkøb?
Hvem kan mærke, om kernetemperaturen er, som den skal være, når du tilbereder fisk på traditionel vis? Det problem har RATIONAL løst med den nye generation af ovne. Nu kan du bestille dine fisk tilberedt, som var det kød – rød, medium eller gennemstegt alt efter hvilken fisk og hvilken tilberedning den enkelte fisk har bedst af. Og det gælder hvad enten du steger, damper eller griller dine fisk og skaldyr.
En superavanceret teknologi kontrollerer klimaet i ovnen 60 gange i minuttet og finder selv den rette temperatur, fugtighed og hastighed på blæserhjulet ved varmelegemet. Det er det patenterede stegespyd med seks målepunkter, der hvert sekund sender signaler til ovnen og sikrer, at tilberedningen bliver så skånsom, at der ikke trækker æggehvidestoffer ud af fisken, som derfor forbliver super saftig ved serveringen.
Og det er nemt. Det eneste du skal gøre er, at du på displayet skal vælge, at du ønsker at tilberede fisk eller skaldyr. Så skal du markere, om du vil dampe, stege eller grille, og du skal vælge, hvordan slutresultatet skal være hvad angår bruning og den indvendige konsistens. Så tilpasser RATIONAL-ovnen selv fugtindhold, temperatur og tid til den fisk, der skal tilberedes – hvad enten den er lille, flad eller rund, filet eller hel fisk og hvad enten, det handler om en enkelt portion eller hundrede.
Det er der absolut ingen ben i!